PROJECTEN

Hier staan foto’s van twee locaties waar Meubelle 120, respectievelijk 100 stoelen heeft bekleed.

Nelly de Geus (manager):
"De meubelstof van de stoelen in ons restaurant en tuinkamer was versleten. Opnieuw bekleden was voor ons voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe stoelen.
De samenwerking met Lida Krouwer was bijzonder plezierig. Zij luistert goed en komt daarna met een advies dat recht doet aan onze wensen met betrekking tot kleur en stofkeuze. Ook over de uitvoering van het stoffeerwerk (de stoelen zijn weer als nieuw en Lida heeft zelfs de houten armleuningen voor ons gelakt) en het prettige contact tijdens de werkzaamheden zijn wij heel tevreden!"

Co Reijnders (coördinator):
"Voordat we met Lida Krouwer van Meubelle in zee gingen zijn we eerst even wezen kijken bij een vorige klus van haar. Nou, dat zag er echt geweldig uit en dat gaf veel vertrouwen in de kwaliteit van onze klus. En dat was ook zo. De stoelen zien er fantastisch uit. Ook zijn ze behandeld met een brandvertragend middel. Lida heeft 100 stoelen voor ons bekleed en zij heeft dat in porties van 15 stoelen per keer gedaan, zodat we niet met een tekort aan stoelen zouden komen te zitten. De klus is tot volle tevredenheid afgerond."

REVIEWS

Bekijk wat klanten zeggen...