REVIEWS

Fred:
"Ze haalt ze bij je op, maakt ze verschrikkelijk mooi en brengt ze weer bij je thuis. En ondertussen krijg je fotootjes over hoe het staat met de voortgang van de stofferingsklus. Wat wil je nou nog meer? Niks toch? We zijn erg blij dat we Lida onze stoelen hebben laten stofferen en kunnen dat iedereen aanraden. En als je ons erover wilt bellen, dan vraag je Lida maar om ons adres en dan hoor je het uit de eerste hand! Lida bedankt voor de goede zorgen!"

Joyce:
"Lida heeft onze fauteuil weer als nieuw gestoffeerd. Echt vakwerk, ontzettend blij mee. Lida is prettig in het contact, de fauteuil was snel klaar en het was ook erg fijn dat ze de fauteuil kwam halen en weer terugbrengen. Topwerk!"

Agnes:
"Ik kan iedereen aanraden om bij jou langs te komen voor stoffeerklussen. Onze tuinstoelen zijn als nieuw en ook mijn ouders weten je te vinden.
Succes!"

Maaike:
"Vriendelijk, ter zake kundig en een echte vakvrouw. Lida dank je wel voor het stofferen van de hocker en poefjes, je hebt het boven verwachting gedaan."

Howard:
"Uiterst vriendelijk en professioneel is mijn hoofdeind gestoffeerd!
Conform afspraak en heel goede kwaliteit afgeleverd."

Manuela:
"Wij zijn erg blij met de 6 eetstoelen die je voor ons hebt gedaan. Ondertussen al heel wat jaren geleden, en nog steeds helemaal gaaf!"

Sylvia:
"Een en al lof voor deze specialist. Echt iemand die haar vak verstaat. Prettige manier van samenwerken met een fantastisch eindresultaat. Lida, nogmaals dank! De hoezen zijn werkelijk prachtig."

Ilse:
"Zeer goed en zeer vriendelijk geholpen!!"

Caren:
"Zeer prettig contact gehad met Lida. Ze heeft onze poef heel mooi gemaakt. We zijn er erg blij mee. Zeker een aanrader!"

Siska:
"Meubelle ( Lida ) heeft een stoel voor mij opnieuw gestoffeerd naar volle tevredenheid.
Prima ervaring en een aanrader."

Dinie:
"Lida heeft onze 8 eetkamerstoelen een prachtige tweede ronde gegeven.
Ze zijn weer als nieuw en zien er weer mooi en netjes uit.
We zijn erg blij met het resultaat."